Az www.red-jobs.eu oldalon  való hirdetés egyúttal az alábbiakban megfogalmazott feltételek elfogadását is jelenti:

 

Az www.red-jobs.eu weboldalt 18 éven aluliak nem használhatják.

 

Az www.erotikusmunkak.eu weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely része, a weboldal kinézete, felépítése ,tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az www.red-jobs.eu tulajdonosa, a Boda Einzellfirma jogosult. A weblap tulajdonosa  írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit felhasználni,  . A weboldalon megjelent minden tartalommal kapcsolatban minden további jogunkat fenntartjuk.

 

Az www.red-jobs.eu tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa,megváltoztassa.

Az red-jobs.eu nem garantálja a weboldal folyamatos elérhetőségét,és hibamentes működését.

A red-jobs.eu weblapon megjelenő hirdetések tájékoztató jellegűek,fellelőséget értük nem vállalunk. A hirdetéseket nem ellenőrizzük a bennük szereplő adatok valóságát nem garantáljuk.

A weboldal kizárólag hirdetési felületek értékesítésével foglalkozik valamint a hozzájuk kapcsolódó estleges grafikai munkák elvégzésével.

Az red-jobs.eu szexuális szolgáltatást nem nyújt a prostitúciót nem támogatja. Közvetítő szerepet vagy ügynökségi szerepet nem tölt be . Az erotikus munka hirdetések ,munkaajánlatok  tartalmáért felelősséget nem vállal .Minden feltöltött tartalomért az red-jobsk.eu  felelősséget nem vállal ,a felelősség a tartalmat létrehozó és reklámozó hirdetőt terheli.